Richard Armitage progovorio o glasinama da će glumiti novog Jamesa Bonda

Foto: EPA

RICHARD Armitage, zvijezda filmske trilogije Hobit i serije North & South, nedavno je gostovao u BBC-jevoj emisiji The One Show i progovorio o glasinama da će glumiti novog Jamesa Bonda. 

Voditelj emisije Alex Jones upitao je Armitagea je li ikada imao razgovor s producenticom Jamesa Bonda, Barbarom Broccoli, na što je 52-godišnjak odgovorio: “Nikada.” 

“Gerijatrijski Bond. Ne”, izjavio je britanski glumac. “Pretpostavljam da svaki tjedan kruže nove glasine. Jako sam polaskan, ali trenutno su veće šanse da budem zlikovac u filmu o Bondu. Nemam ništa protiv toga.” 

Iako Armitagea nećemo gledati u ulozi poznatog britanskog špijuna, glumca smo početkom ove godine mogli vidjeti u Netflixovom erotskom trileru Obsession, u kojem je glumio uz Charlie Murphy. Glumac uskoro planira objaviti i svoj prvi roman, psihološki triler nazvan Geneva, za koji je tijekom gostovanja u emisiji rekao da bi mogao biti adaptiran u televizijsku seriju. 

Armitage nije jedini glumac za kojeg se mislilo da će utjeloviti novog Bonda. Godinama se pričalo da bi Idris Elba mogao biti novi Bond, ali glumac je ove godine otkrio da više nije zainteresiran za ulogu Bonda, zbog rasističkih reakcija nekih fanova franšize. 

Broccoli, producentica franšize o Jamesu Bondu, u intervjuu za Deadline iz 2022. godine otkrila je da još uvijek nisu našli novog Bonda i da novi film ne možemo očekivati prije 2025. godine. 

No, fanovi franšize kojima nedostaju akcija i avanture diljem svijeta agenta 007, uskoro će moći gledati Amazonovu reality emisiju 007: Road To a Million inspiriranu popularnom franšizom, koju će voditi renomirani glumac Brian Cox.