Scarlett Johansson potvrdila da će glumiti u nastavku popularnog ZF filma

Screenshot/Foto: Youtube/EPA

NAKON glasina da će glumiti u trećem nastavku poznate filmske franšize Jurski svijet (Jurassic World), glumica Scarlett Johansson otkrila je hoće li preuzeti jednu od glavnih uloga u novom filmu. Film će režirati Gareth Edwards, a scenarij piše David Koepp.

U razgovoru za ComicBook, Johansson je potvrdila da će glumiti u četvrtom filmu franšize te podijelila uzbuđenje oko uloge. Otkrila je da je veliki fan ovih filmova te da već deset godina želi dobiti priliku i utjeloviti nekog lika. 

"Ja sam velika obožavateljica Jurskog parka. To je jedan od prvih filmova kojih se sjećam da sam ih gledala u kinu. Iskustvo gledanja tih filmova promijenilo mi je život i oduševilo me. Ne mogu opisati koliko sam uzbuđena. Više od deset godina pokušavala sam postati dio ove franšize na sve moguće načine. Umrijet ću u prvih pet minuta ako treba. Može me pojesti bilo što", izjavila je glumica, prenosi Far Out. 

Johansson je komentirala i scenarij koji piše Koepp te otkrila što misli o onome što je dosad vidjela.

"Scenarij je tako nevjerojatan. Napisao ga je David Koepp. Vratio se nakon otprilike trideset godina da napiše scenarij. Toliko je strastven oko toga, što je tako sjajno."

Osim Johansson, zasad je poznato da će u četvrtom filmu glumiti Jonathan Bailey, Mahershala Ali, Rupert Friend, Manuel Garcia-Rulfo, Luna Blaise i David Iacono. Priča četvrtog filma trebala bi biti odvojena od radnje filmova iz 2015., 2018. i 2022. godine, u kojima su glumili Chris Pratt i Bryce Dallas Howard, ali trenutačno nije poznato što će se u filmu točno događati.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.