Španjolska tinejdžerska miniserija trenutno je najgledanija na Netflixu u Hrvatskoj

Screenshot: YouTube

Popis najgledanijih filmova i serija na Netflixu često se mijenja, a trenutno se u top deset najgledanijih serija u Hrvatskoj nalazi nova španjolska tinejdžerska dramska mini serija. Drugo mjesto na popisu zauzela je serija Raising Voices redatelja Miguela Sáeza Carrala i Joséa Manuela Lorenza. Premijerno je prikazana na Netflixu 31. svibnja 2024. godine.

Prva sezona temelji se na romanu Miguela Sáeza Carrala i prati 17-godišnju Almu koja prijavljuje seksualni napad u svojoj srednjoj školi. Dok se bori s uznemirujućim uspomenama i zlostavljanjem na internetu, Alma planira razotkriti mračne tajne škole. Serija, koja se sastoji od osam epizoda, doseže vrhunac napetosti kad Alma uzima pravdu u svoje ruke usred istrage o optužbama za zlostavljanje.

Glumačku postavu čine Nicole Wallace kao Alma, Clara Galle kao Greta i Aïcha Villaverde kao Nata, a svaka se pojavljuje u svih osam epizoda. Ostali glavni glumci su José Pastor, Teresa de Mera, Gabriel Guevara, Eloy Azorín, Ruth Díaz i Ivan Massagué.

Gledatelji su na portalu Rotten Tomatoes seriju ocijenili sa 77%, a na IMDb-u ima ocjenu 7.1/10.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.