Srušila rekord Stranger Thingsa i Wednesday: Ovo je najgledanija serija na Netflixu

Foto: Netflix

Nova Netflixova serija One Piece već je oborila rekord koji su postavili Stranger Things i Wednesday. Serija je živa adaptacija istoimene japanske anime serije i već je impresionirala gledatelje diljem svijeta. U nastavku pogledajte trailer:

 

Gusarska pustolovna saga prati Monkeyja D. Luffyja (Iñaki Godoy) koji okuplja ekipu budućih pirata Slamnatih šešira: mačevaoca Roronoa Zoroa (Mackenyu), lopovku Nami (Emily Rudd), strijelca Usoppa (Jacob Romero) i kuhara Sanjija (Taz Skylar).

Luffy dugo sanja o tome da postane Kralj Gusara i u potrazi je za misterioznim blagom pirata Gold Rogera (Michael Dorman) One Piece. "U središtu priče je Luffy, koji je mali svjetionik optimizma kojemu jednostavno nitko neće reći ne", objašnjava sukreator serije Steven Maeda.

Zauzela prvo mjesto na Netflixovoj ljestvici u 84 zemlje

"To je ono što priču čini posebnom, da je kroz sve ovo Luffy taj koji ustraje i koji sve drži na pravom putu. Iako ne znaju kamo točno idu, znaju što žele - on im je nit vodilja na mnogo načina", dodao je.

Prema FlixPatrolu, prva sezona One Piecea već je oborila rekord koji su postavili Wednesday i Stranger Things. Serija je zauzela prvo mjesto na Netflixovoj ljestvici u 84 zemlje, dok su Wednesday i Stranger Things bili na prvom mjestu u 83 zemlje tijekom svog debitantskog vikenda.

"Sjajna postava i odlična gluma. Jako dobro napravljeno", "Gledao sam i nadmašila je moja očekivanja! To je jedna od najboljih serija koje sam ikada vidio", "Svatko ovo mora pogledati jer je ovo prva uspješna adaptacija animea", samo su neki od komentara gledatelja po društvenim mrežama.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.