Stigao trailer za treću sezonu serije koju mnogi smatraju "najgorom na Netflixu"

Screenshot: YouTube

STIGAO je službeni trailer za treću sezonu Netflixove serije Emily in Paris, a koja stiže na ovu streaming platformu 21. prosinca. 

OPREZ! Tekst može sadržavati spoilere.

"Ovo je najteža odluka koju sam ikada morala donijeti", govori Emily dok se na ekranu pored nje izmjenjuju slike njezinih ljubavnih interesa, Gabriela i Alfieja, kao i šefica Madeline i Sylvie. 

 

Na kraju ispada da je dilema bila oko sasvim nečega drugoga. 

Podsjećamo, na kraju druge sezone Sylvie odlučuje napustiti Savoir/Gilbert Group s nekim od svojih najvećih klijenata kako bi pokrenula vlastitu tvrtku te zamoli Emily da joj se pridruži. Ona joj nije odmah odgovorila. 

Što se tiče Emilynog ljubavnog života i tu je situacija ostala nedorečena. Camille i Gabriel su se ponovno spojili, a Alfie je rekao Emily da se vraća u London, ali da želi započeti vezu na daljinu. 

Serija je već obnovljena i za 4. sezonu. 

Serija se našla na udaru kritika zbog načina na koji je prikazala Parižane

Glumica Lilly Collins, koja u seriji tumači glavni lik Emily, objavila je na svojim društvenim mrežama prve kadrove treće sezone serije Emily in Paris, koju su mnogi ranije prozvali "najgorom na Netflixu."

Podsjetimo, glamurozna serija, za koju su mnogi mislili da će biti pariška verzija Seksa i grada, ponajviše se našla na udaru kritika zbog načina na koji je prikazala Parižane. Mnogi smatraju da je scenarij prepun klišeja i stereotipa, zbog čega su je nazvali "najgorom Netflixovom serijom".