Stiže treći dio videoigre The Last Of Us? Evo što kaže njezin kreator

Screenshot: YouTube

SERIJA The Last Of Us koja je nastala prema videoigri prerasla je u veliki hit, postavši drugom najgledanijom premijerom na HBO-u u zadnjih 15 godina. Fanove je razveselila vijest da stiže i druga sezona serije, no svi se pitaju hoće li izaći treći dio videoigre.

Prvi dio nedavno je prerađen za PS5 i dolazi na PC u ožujku, a kreator igre i šef studija Naughty Dog, Neil Druckmann, za Buzzfeed je otkrio sprema li se treći dio videoigre.

Multiplayer iskustvo

"Bili smo prilično otvoreni da će sljedeća igra biti multiplayer iskustvo, gdje ćete moći ući u svijet igre sa svojim prijateljem i iskusiti napetost i brutalnost tog svijeta", objasnio je dodajući: "To je potpuno nova priča, likovi žive u drugom gradu koji još nismo vidjeli u svijetu The Last of Us. Ovo će biti sljedeće poglavlje u The Last of Us svemiru."

 

Druckmann je objasnio kako ljudi misle da je studio primoran napraviti nastavak zbog pritiska fanova, no da to ne vrijedi u njihovom slučaju, a za primjer je dao hit Uncharted čiji je četvrti nastavak bio ujedno i najprodavaniji, no odlučili su da će stati na tome.

Sve opcije su otvorene

"Isto vrijedi za The Last of Us, na nama je želimo li ga nastaviti ili ne. Naš proces je isti kao kad smo radili drugi dio, a to je možemo li smisliti uvjerljivu priču koja ima univerzalnu poruku o ljubavi - baš kao što su bile prva i druga igra - tada ćemo ispričati tu priču. Ako ne možemo smisliti nešto, imamo vrlo jak završetak s drugim dijelom i to će biti kraj", objasnio je.