Stižu prve reakcije na posljednjeg Venoma, ljudi pišu: "Epski i emotivan završetak"

Screenshot: Youtube

TREĆI i posljednji nastavak filmske franšize Venom, Venom: The Last Dance, početkom tjedna imao je svjetsku premijeru održanu u New Yorku, a na društvenim mrežama već su se pojavile prve reakcije kritičara i gledatelja na film. Posljednji film u poznatoj franšizi režirala je Kelly Marcel koja je, kako se čini, mnoge tijekom svjetske premijere oduševila završetkom priče.

Gledatelji će posljednji put imati priliku vidjeti Toma Hardyja kao Eddieja Brocka, muškarca čije tijelo zaposjedne izvanzemaljac Venom. Radnja posljednjeg filma odvija se odmah nakon događaja u drugom filmu, na čijem su kraju Eddie i Venom u bijegu od vlasti na Zemlji, ali i entiteta s Venomovog matičnog planeta. 

Osim što je režirala film, Marcel je napisala i scenarij, dok je priča pripisana njoj i Hardyju. Hardy, Marcel, Avi Arad, Matt Tolmach, Amy Pascal i Hutch Parker su producenti. Uz Hardyja, glumačku postavu čine Juno Temple, Chiwetel Ejiofor, Rhys Ifans, Peggy Lu, Alanna Ubach i Stephen Graham.

Ovo će biti treći Venom film koji u kinima izlazi u listopadu, a ovo razdoblje pokazalo se dobrim za franšizu. Prvi film zaradio je preko 850 milijuna dolara globalno, dok je nastavak prešao 500 milijuna dolara diljem svijeta, izvještava The Hollywood Reporter, koji je izdvojio nekoliko prvih reakcija nakon premijere u New Yorku.

"Venom: The Last Dance nije samo zabavan, to je najbolji Venom film do sad! Najsmješniji, najemotivniji, s najboljom pričom i u potpunosti prihvaća onu ludost koju volimo. Nismo mogli dobiti bolji kraj za ovu trilogiju koja također postavlja temelje za nešto više", napisao je jedan korisnik X-a. 

"Velik, epski i emotivan završetak! Tom Hardy je dao sve, a Sony nikada nije bio bolji. Ovo nije samo još jedan Venom film, ovo je jedan od najboljih stripovskih filmova ikada! Prikladan završetak koji postavlja temelje za ono što slijedi", još je jedan komentar na X-u.

"Gledao sam 'Venom: The Last Dance' i to je monumentalni Venom film do sada. Dinamika između Eddieja i Venoma najsnažnija je dosad, a ulozi su daleko veći. Jako sam se zabavio. Je li savršen? Ne, daleko od toga. No, daleko je bolji od prvog filma i ima bogatiju radnju od drugog", napisao je još jedan gledatelj nakon premijere. 

"Venom: The Last Dance vodi vas na divlju i uzbudljivu vožnju od početka do kraja. To je zabavan film koji podsjeća na stripovske filmove iz ranih 2000-ih. Akcija je izvrsna i oda je filmovima iz 80-ih. Ima mnogo smiješnih trenutaka. Postoje li rupe u radnji i problemi sa scenarijem? Da. Je li zabavan? Također da", komentar je još jednog gledatelja koji je film gledao na premijeri u ponedjeljak.

Pretpremijera filma u hrvatskim kinima održat će se danas, a šira kino distribucija slijedi 25. listopada.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.