Strani mediji: Snima se serija o životu Jona Snowa nakon događanja u Igri prijestolja

Foto: Imdb

SERIJA o dogodovštinama Jona Snowa nakon zbivanja u Igri prijestolja navodno je u ranoj produkciji, javlja The Hollywood Reporter.

Kit Harington ponovo će biti angažiran za ulogu, a za snimanje je zadužen HBO.

U osmoj i posljednjoj sezoni Igre prijestolja Jon Snow je otkrio da je njegovo pravo ime Aegon Targaryen i da je potencijalni nasljednik Željeznog prijestolja. U finalu serije protjeran je iz Westerosa te je otputovao sjeverno od Zida živjeti s Wildlingsima kako bi ostavio svoj stari život iza sebe.

Otkako je Igra prijestolja završila, Harington se pojavio u Marvelovom filmu Eternals iz 2021., a nedavno je također glumio u predstavi Henry V.

Glumac je bio poznat po tome što je izdržao neka od najzahtjevnijih snimanja Igre prijestolja, uključujući zloglasnih 11 tjedana zimskih noćnih snimanja posljednje sezone u Sjevernoj Irskoj.

Serija o Jonu Snowu trebala bi odgovoriti na pitanja o sudbinama likova nakon Igre prijestolja, no HBO i Kit Harington još nisu potvrdili niti demantirali glasine o snimanju serije.

Obožavatelji će u međuvremenu od kolovoza moći uživati u seriji House of the Dragon, koja će pričati priču o događanjima koji su prethodili svemu i fokusirati se na obitelj Targaryen.