Zvijezda Avatara otkrila zašto film još uvijek nije dovršen iako ubrzo stiže u kina

Screenshot: YouTube

ZVIJEZDA Avatara, Sam Worthington, otkrio je da film još uvijek nije završen iako u kina stiže za manje od mjesec dana, točnije 16. prosinca. Tijekom nedavnog pojavljivanja u australskom The Projectu Worthington, koji glumi Sullyja, i Cliff Curtis, koji glumi Tonowarija, podijelili su novosti o statusu filma.

"Sve mora biti savršeno"

"Ironija je ta da James još uvijek radi na tome... Dobio sam e-mail. On je još uvijek na Novom Zelandu, ima još četiri ili pet tjedana prije nego što ga završi i pripremi za izlazak", rekao je Worthington. "Zvuči ludo budući da je prošlo toliko vremena, ali on tako funkcionira - on je perfekcionist", dodao je.

Iako nije jasno kada je Worthington primio e-mail ni koliko Cameron još namjerava raditi na filmu, nitko zasad ne spominje kašnjenje s dolaskom novog Avatara u kina.

Worthington nije prva osoba koja je spomenula da se tvorci filma "bore" s nastavkom. Krajem prošlog mjeseca Deadline je izvijestio da službeno trajanje filma tek treba biti odlučeno.

Govoreći o dugotrajnom procesu stvaranja nastavka, Cameron je za The Times rekao: "Kada sam sa svojim scenaristima sjeo za stol da započnemo Avatar 2, rekao sam da ne možemo raditi sljedeći dok ne shvatimo zašto je prvi prošao tako dobro. Moramo znati zašto se to, dovraga, dogodilo."

Iako tek trebamo vidjeti nastavak, treći, četvrti i peti film već su potvrđeni. Nadajmo se da nećemo morati čekati 13 godina između njih.