Tom Hanks i Robin Wright prvi put zajedno glume u filmu nakon Forresta Gumpa

Screenshot: Youtube

IZ SONY Pictures Entertainmenta jučer su objavili trailer za nadolazeću dramu redatelja Roberta Zemeckisa pod nazivom Here. U drami, koja se temelji na grafičkom romanu Richarda McGuirea, u glavnim ulogama gledamo Toma Hanksa i Robin Wright prvi put nakon što su zajedno glumili u filmu Forrest Gump iz 1994. godine.

Drama Here ne predstavlja samo ponovnu suradnju između dvoje glumaca, već i redatelja koji je režirao "Forresta Gumpa" i osvojio Oscara za poznati film. U filmu "Here" radnja prikazuje iskrenu priču o životu, putujući kroz generacije i bilježeći najprepoznatljivija ljudska iskustva - ljubav, gubitak, smijeh, a sve se događa na istom mjestu. 

Glavna radnja odvija se oko života Richarda (Tom Hanks) i Margaret (Robin Wright), a ostatak poznate glumačke postave uključuje Kelly Reilly, Michelle Dockery i Paula Bettanyja. Scenarist filma je Eric Roth, a u pisanju priče surađuje i Zemeckis.

 

Budući da se radi o filmu koji "putuje" kroz generacije, u filmu se koristila tehnologija kojom su se glumci pomladili i postarali. Redatelj Zemeckis objasnio je zašto su odlučili koristiti ovakvu vrstu tehnologije.

"Uvijek me privlačila tehnologija koja mi pomaže ispričati priču. Film Here jednostavno ne bi funkcionirao bez naših glumaca koji se neprimjetno transformiraju u svoje mlađe i starije verzije", izjavio je redatelj, prenosi Collider.

Trailer za film je u jednom danu pogledan 1.1 milijun puta

Trailer za film je u 24 sata na YouTube kanalu Sony Pictures Entertainmenta pogledan 1.1 milijun puta. U komentarima su se javili brojni obožavatelji rada Roberta Zemeckisa i Toma Hanksa koji su oduševljeni idejom o njihovoj ponovnoj suradnji nakon trideset godina.

"Dobro došao natrag, Roberte Zemeckis. Ovo izgleda apsolutno prekrasno", "Forrest i Jenny opet zajedno? U filmu Roberta Zemeckisa? Wow!", "Reći ću svojoj djeci da je ovo nastavak Forresta Gumpa", "Forrest Gump je bio predivan film, ne sumnjam da će i ovaj biti jednako dobar", "Slavni trojac opet je zajedno, ovaj film se jednostavno mora pogledati", samo su neki od komentara. 

Film Here bi se trebao prikazati u kinima u studenom 2024. godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.