Tom Hanks kaže da nitko ne spominje jedan od njegovih najvažnijih filmova

Foto: EPA

TOM Hanks će nedvojbeno ostati zapisan kao jedan od najvećih glumaca svih vremena. Glumio je u nizu klasika - od Forresta Gumpa, preko Philadelphije, do Spašavanja vojnika Ryana. Osvojio je i dva Oscara, ali u podcastu Reel Blend otkrio je kako smatra da se premalo govori o jednom njemu važnom filmu.

"Iz nekog razloga nitko ne spominje Put do uništenja, a to je bio nevjerojatno važan film za mene", rekao je Hanks.

Riječ je o gangsterskom filmu iz 2002. u kojem su glumili i Paul Newman, Daniel Craig i Jude Law. Prati priču o Michaelu Sullivanu, njegovom sinu koji svjedoči ubojstvu koje ga postavlja na put iskupljenja.

"Snimio ga je Conrad Hall, a u njemu imate mene, ali i dva tipa koji su se pokazali kao najveći u povijesti filmske industrije - Judea Lawa i Daniela Craiga. Kada gledate filmove iz 40-ih ili 50-ih, poput mene, sve što možete misliti je koliko vam je drago što su takvi filmovi vječni i što ste sretni jer ih možete ponovno pogledati. To bi mogao biti slučaj s Putom do uništenja", dodao je.

Hanks je nedavno dominirao naslovnicama zbog svoje rasprave o nepotizmu, do koje je došlo nakon što je sinu Chetu osigurao ulogu u jednom od svojih najnovijih filmova.

"Industrija cipela je obiteljski posao. Automobilska industrija je obiteljski posao. Mislim da su sva moja djeca poput renesansnih umjetnika. Oni su dobri u čemu god odluče biti dobri. Ali da biste bili uspješni u onome što radite, morate imati strast, morate imati poticaj. Uspjeh je kombinacija talenta, ustrajnosti, poticaja i nemale količine sreće", zaključio je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.