Trailer za novi nastavak Aliena je hit, fanovi pišu: Ovo izgleda fantastično

Screenshot: YouTube/20th Century Studios

Filmski studio 20th Century Studios objavio je službeni trailer za novi nastavak legendarne znanstvenofantastične franšize Alien, a prve reakcije obožavatelja su obećavajuće.

Nastavak, koji je nazvan Alien: Romulus, režirao je Fede Álvarez, redatelj hit-horora Evil Dead i Don’t Breathe. Álvarez i Rodo Sayagues napisali su scenarij za film.

 

Radnja sedmog filma u franšizi smještena je između filmova Alien iz 1979. godine i njegovog nastavka, Aliens, iz 1986. godine. Film prati grupu mladih istraživača koji se na napuštenoj svemirskoj stanici moraju suočiti s najstrašnijim oblikom života u svemiru.

Glavnu ulogu u nadolazećem znanstvenofantastičnom hororu igra Cailee Spaeny, zvijezda filmova Priscilla i Civil War. U sporednim ulogama pojavljuju se Isabela Merced, Archie Renaux, David Jonsson, Alieen Wu i Spie Fearn.

Obožavatelji franšize su oduševljeni

Trailer za Alien: Romulus brzo je postao viralan, a na YouTubeu je dosad skupio gotovo četiri milijuna pregleda. Mnoge obožavatelje oduševila je jeziva atmosfera trailera koja ih je podsjetila na prvi film u franšizi, u kojem je glavnu ulogu igrala Sigourney Weaver.

"Odlično su iskoristili boje u traileru, a dizajn zvuka je savršen", napisao je jedan obožavatelj. "Ovo izgleda fantastično."

"Jedva čekam ovaj film. Ona scena u kojoj izvanzemaljac pokušava probiti usta je tako uznemirujuća. Upravo sam još jednom pogledao trailer i sada sam još više uzbuđen zbog ovog filma", dodao je drugi.

"Ovo izgleda fenomenalno", dodao je treći.

Alien: Romulus dolazi u kina 16. kolovoza ove godine.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.