Triler iz 2014. je najbolje ocijenjen film Bena Afflecka u kojem je imao glavnu ulogu

Screenshot: Youtube

BEN AFFLECK je u dugogodišnjoj karijeri glumio u mnogim filmovima. Neki su bili više, a neki manje uspješni, ali mnogi su poznati među publikom. Neki od najpoznatijih filmova u kojima je Affleck glumio su Dobri Will Hunting, Batman, Pearl Harbor, Argo, Armageddon i Računovođa.

Međutim, postavlja se pitanje koji je najbolji film u kojem je Affleck glumio. Prema rezultatima na IMDb-u, najbolje ocijenjeni film u kojem je Affleck imao glavnu ulogu je psihološki triler Nestala (Gone Girl) iz 2014. godine. Na poznatoj stranici na temelju 1.1 milijun recenzija film ima ocjenu 8.1 od maksimalnih 10.

Dobre rezultate ostvario je i na stranici Rotten Tomatoes, na kojoj kritičari i publika također mogu napisati recenziju. Na Rotten Tomatoesu kritičari su film označili "svježim" i ocijenili ga s 87 posto, a triler je istu ocjenu dobio i na temelju više od sto tisuća recenzija publike. 

U slučaju da dosad niste pogledali film, radnja filma Nestala temelji se na istoimenom romanu Gillian Flynn iz 2012. godine. Nastao je u režiji Davida Finchera, a autorica romana pisala je scenarij za film.

Radnja prati priču o Nicku Dunneu (Affleck), koji se našao u žarištu intenzivne medijske pozornosti nakon nestanka njegove supruge Amy (Rosamund Pike). Međutim, ožalošćeni Nick od muža koji traži nestalu suprugu ubrzo postaje glavni osumnjičeni za njezin nestanak zbog sve više dokaza koji upućuju na njegovu krivnju. 

Film možete pogledati na Netflixu i Maxu.

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.