U posljednjoj sezoni Krune pojavljuje se duh princeze Diane

Screenshot: YouTube

U ŠESTOJ i posljednjoj sezoni Krune princeza Diana ukazat će se kao duh svom bivšem suprugu Charlesu i kraljici Elizabeti II. Pokojna princeza, koju glumi Elizabeth Debicki, emotivno se miri s ožalošćenim Charlesom, kojeg glumi Dominic West, dok on jeca nad njezinim tijelom u mrtvačnici u pariškoj bolnici.

"Hvala ti zbog načina na koji si se ponio u bolnici. Tako sirov, slomljen - i zgodan. Pamtit ću to. Znaš da sam te jako voljela. Duboko i bolno. To je sada gotovo. Svima će biti lakše kada odem", govori Dianin duh utučenom Charlesu u seriji, piše Daily Mail.

Serija će se emitirati u dva dijela. Prvi dio bit će prikazan 16. studenog, a fokusirat će se na odnos između princeze Diane (koju glumi Elizabeth Debicki) i Dodija Fayeda (kojeg tumači Khalid Abdalla) prije automobilske nesreće 1997. u Parizu u kojoj je omiljena princeza poginula. Netflix je prethodno naglasio da nesreća neće biti prikazana.

Drugi dio serije stiže na Netflix 14. prosinca, a pratit će princa Williama (Ed McVey) dok se vraća na koledž Eton nakon majčine smrti, zatim i zlatni jubilej kraljice Elizabete II., brak između kralja Charlesa III. (Dominic West) i kraljice Camille (Olivia Williams) te rane faze Williamove veze s Kate Middleton (Meg Bellamy). Teaser za novu sezonu serije o kraljevskoj obitelji možete pogledati OVDJE.