Willem Dafoe je pohađao edukaciju za pogrebnika zbog uloge u svom novom filmu

Screenshot: Youtube/Searchlight Pictures

WILLEM Dafoe, Mark Ruffalo, Emma Stone i Ramy Youseff su morali pohađati razne edukacije zbog svojih uloga u filmu Poor Things, redatelja Yorgosa Lanthimosa, piše Indiewire. 

Dafoe i Youssef su pohađali edukaciju za pogrebnike, gdje su učili tehnike balzamiranja i autopsije korištene u 19. stoljeću. Dafoe u filmu glumi znanstvenika koji oživi svoju ženu, Bellu Baxter (Stone), nakon njene smrti. 

Youseff je u nedavnom intervjuu otkrio čime se sve glumačka postava bavila kako bi se pripremili za svoje uloge. "Mark je učio naglasak, Emma je išla na tečaj plesa, a Willem i ja smo provodili vrijeme s pogrebnikom", rekao je Youssef. "Osjećao sam se kao da sam na sveučilišnom kampusu."

Youseff je izjavio da je Willem bio jako fokusiran na edukaciju i da je znao imati probleme s vježbama koje su radili jer ima veće ruke od Youseffa, ali nije si dopustio da ga to spriječi. 

Upravo ta posvećenost ulozi je razlog zašto bi Lanthimos htio nastaviti suradnju s Dafoeom. Dafoe će se sa Stone pojaviti i u redateljevom nadolazećem filmu AND.

Poor Things će biti premijerno prikazan na Venecijanskom filmskom festivalu u rujnu ove godine, a u kina dolazi krajem godine. Trailer za film pogledajte u nastavku.

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.