Zvijezda HBO-ove Zmajeve kuće odbija gledati seriju. Otkrila je i razlog

Screenshot: Youtube

ENGLESKA glumica Eve Best, koja u seriji Zmajeva kuća (House of the Dragon) glumi princezu Rhaenys Targaryen, u nedavnom je intervjuu za IMDb otkrila da odbija gledati seriju, koja je oduševila milijune gledatelja diljem svijeta.

Kako prenosi Movie Web, dio glumačke postave odgovarao je na pitanja o popularnoj seriji, uključujući Eve Best, koja je otkrila zašto dosad nije pogledala prvu sezonu serije. Objasnila je da ne gleda seriju jer joj je neugodno gledati se na ekranu.

"Moje iskustvo je ono u kazalištu. Nisam navikla na to. Primjećujem da su mnogi mladi glumci nevjerojatno opušteni dok gledaju sebe na ekranu i sigurna sam da je to djelomično zbog odrastanja uz stalnu prisutnost ekrana svuda oko njih. Nisam navikla na to i smatram da je to vrlo, vrlo ometajuće", rekla je Best u intervjuu. 

Ipak, otkrila je da je pogledala nekoliko scena iz prve sezone serije, uključujući scenu iz devete sezone koja prikazuje krunidbu Aegona II Targaryena. U istaknutoj sceni Rhaenys upada na krunidbu dok jaše svoju ženku zmaja Meleys i pokazuje kraljevskoj obitelji da neće zauzeti njihovu stranu u neizbježnom sukobu. 

"To mi je izgledalo prilično cool", kratko je prokomentirala Best. 

Pročitajte više