Zvijezda X-Mena se nakon 18 godina vraća ulozi. Rekao da je sretan zbog ovog detalja

Foto: Profimedia

AARON Stanford glumio je jednog od likova u X-Men filmovima. Stanford je u poznatoj znanstvenofantastičnoj franšizi, koja se temelji na stripovima DC-ja, utjelovio Johna Allerdycea, poznatijeg kao mutanta Pyra.

Ovog lika Stanford je glumio u filmovima X-Men 2 (X2: X-Men United) iz 2003. godine i X-Men: Posljednja fronta (X-Men: The Last Stand) iz 2006. godine. Kako prenosi Variety, u službenom traileru za akcijski film Deadpool i Wolverine, koji u kina stiže ovog mjeseca, otkriveno je da će publika ponovno vidjeti i Pyra.

Kao jednu od najvećih prednosti, odnosno detalja zbog kojih je vrlo sretan, glumac je za Entertainment Weekly komentirao razliku u kostimima.

"Samo sam bio sretan što sam uopće dobio kostim. U originalnim X-Men filmovima Pyro je stvarno bio zakinut u smislu kostima. U X-Men 2 počinjemo s Pyrom u Xavierovoj školi za nadarene mutante. Tim specijalaca upao je usred noći i morali smo pobjeći. Tako da sam pola filma proveo u pidžami. Nikad nisam dobio cool kožno, taktičko odijelo koje nose svi X-Meni.

A u Posljednjoj fronti bio sam odjeven u kombinaciju iz Hot Topica. Tako da je bilo vrlo cool vidjeti Pyra u pravom superherojskom kostimu koji je preuzet iz samih stripova", izjavio je glumac, prenosi Variety. 

Deadpool i Wolverine stižu u kina 25. srpnja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.