Zvijezde Skandala i Sluškinjine priče imaju glavne uloge u triler seriji na Apple TV+

Foto: EPA

APPLE TV+ snimat će novu triler seriju u kojoj će glumiti Kerry Washington (Skandal) i Elisabeth Moss (Sluškinjina priča). Mini serija pod nazivom Imperfect Women adaptacija je istoimenog romana Araminte Hall iz 2020. godine, a za televiziju će je adaptirati Annie Weisman.

Serija Imperfect Women opisana je kao "nekonvencionalni psihološki triler koji istražuje zločin koji razbija živote desetljećima dugog prijateljstva triju žena". Priča istražuje krivnju i odmazdu, ljubav i izdaju te kompromise koje činimo i koji nepovratno mijenjaju živote. Kako se istraga raspliće, tako se otkriva i istina o tome kako se čak i najbliži odnosi mogu s vremenom promijeniti, prenosi Variety.

Annie Weisman, osim što će biti scenaristica, bit će i izvršna producentica serije u suradnji s Elisabeth Moss, Lindsey McManus preko Love & Squalor Pictures te Kerry Washington i Pilar Savone za Simpson Street. Autorica romana Araminta Hall također je jedna od producentica. Seriju produciraju 20th Television i Apple Studios.

Trenutno ne postoji više detalji o seriji i konkretnoj radnji, a ne zna se ni kad će publika moći gledati seriju na streaming-platformi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.