Ovih 5 fitness inspiracija pokupilo je najviše simpatija na Index Lajk-u: Nagradit ćemo ih knjigom "Vježbajte bez sprava za žene"!

Foto: Press Foto, Index Lajk

DONOSIMO fitness inspiracije 5 čitatelja koji su osvojili hit - knjigu "Vježbajte bez sprava za žene"!

Najviše simpatija čitatelja na Index Lajk-u osvojile su fotografije muških fitness idola te šaljiva fotka koju je postavio JimmiH, dok su se seksi fitness djevojke našle tek na 4. i 5. mjestu.

Pogledajte 5 najboljih:

1. Kale 1992

 2. Lennox

3. JimmiH

4. Amoreta55555

5. Nataš.Balaško

Više o knjizi "Vježbaj bez sprava za žene"

Ovaj priručnik donosi 120 različitih vježbi, namijenjenih ženama, i podijeljenih u tri različite razine težine izvođenja što omogućuje ženama da im vježbanje nikada ne bude dosadno te da u vrlo kratkom vremenu, povećavanjem težine vježbi, steknu vitku i mišićavu, lijepo oblikovanu figuru kojom će se ponositi.

Jednostavne vježbe koje ne zahtijevaju ništa više od otpora svojoj vlastitoj tjelesnoj snazi, a koje će vam pomoći da dosegnete najvišu točku fitnesa i izgledate bolje nego ikad.

Naoružani motivacijskim tehnikama, stručnim treningom i savjetima o prehrani Marka Laurena, vidjet ćete brze rezultate vježbajući samo trideset minuta dnevno, tri dana tjedno – u svojoj dnevnoj sobi, dvorištu, garaži, hotelskoj sobi ili uredu. Laurenove vježbe razvijaju više mišića koji poboljšavaju metabolizam od dizanja utega, sagorijevaju više masti od aerobike, a sigurnije su i od jednog i od drugog jer vježbe snage bez utega razvijaju ravnotežu i stabilnost, te stoga sprečavaju ozljede. Odaberite svoju razinu vježbanja – osnovnu, 1. klasu, majstorsku klasu ili glavnu klasu – i započnite slijedeći jasne upute za 125 vježbi koje razrađuju svaki mišić u vašem tijelu, od vrata do gležnjeva. Zaboravite na članstvo u teretani, dizanje utega i zablude iz reklama. To je sve jadna zamjena za najnapredniji fitness stroj na svijetu, jedini bez kojeg nikad niste: svoje tijelo.

TROŠITE MASNOĆE, A NE SVOJE VRIJEME!

Recite zbogom dugim, napornim satima u teretani i dosadnim kardiovježbama koje vam uništavaju mišiće. Elitni trener i guru fitnesa Mark Lauren ovdje je kako bi vam pokazao da je najbolja – i jedina – oprema koju trebate kako biste došli u formu besplatna i uvijek pri ruci: vaše vlastito tijelo.
Ovaj brz i jednostavan program uštedjet će vam vrijeme i novac, a možda će vam i spasiti život. Za manje od trideset minuta, tri puta na tjedan – i bez sprava i utega – možete imati lijepo oblikovane ruke, ravnije trbušne mišiće, čvršću stražnjicu i fantastične noge kakve ste oduvijek željeli. Nećete izgraditi višak mišića, nego ćete dobiti snagu, a svoje tijelo pretvoriti u stroj za trošenje suvišnih masnoća.



U knjizi Vježbajte bez sprava za žene 120 je različitih vježbi, podijeljenih u pet kategorija – vučenje, čučnjevi, guranje u istoj razini, uspravno guranje i sagibanje – uz tri postupne razine težine. Zbog toga vam nikad neće dosaditi iste statične vježbe. A uz tako malo vremena – manje od jedan posto vašeg vremena svaki tjedan! – taj je program zabavan i može se bez muke uklopiti u vaš posao i obiteljske planove. Uz Marka Laurena, kao svojeg motivacijskog i nutricionističkog trenera, knjiga Vježbajte bez sprava za žene pomoći će vam da ostvarite vlastite ciljeve fitnesa. Na kraju krajeva, nije riječ o tome da se s lakoćom krećete teretanom nego da se lakoćom krećete kroz život – vitkiji, snažniji, samopouzdaniji i puni energije.

MARK LAUREN je diplomirani specijalist za vojni tjelesni trening, specijalni izviđač u ratnim operacijama, triatlonac i prvak u Thai boksu. Učinkovito je osposobio gotovo tisuću vježbenika za ekstremne zahtjeve najelitnijih jedinica za specijalne operacije. Autor je međunarodno poznate knjige, biblije vježbi snage Vježbajte bez sprava. Živi u Tampi, na Floridi.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.