Žena s najljepšom guzom na svijetu zna sve trikove: Vježbaj poput J.Lo!

Foto: Vogue

PROŠLO je više od deset godina otkad je J. Lo pokrenula trend ženstvenih silueta i velikih, čvrstih stražnjica. Njen osobni trener Gunnar Peterson podijelio je s nama osnovne vježbe koje su zasigurno pomogle Jennifer da bude jedna od najseksi žena na svijetu.

1. Stani ravno, sa stopalima u širini bokova i rukama uz tijelo. Lijevom nogom napravi veliki korak unatrag. Okreni se tako da ti gornji dio tijela bude usmjeren ulijevo, a stopala postavi tako da ti desna noga bude usmjerena unaprijed, a peta lijeve noge okomita sa desnim stopalom. Spusti ruke na pod preko desne noge, i pripazi da je koljeno lijeve noge uvijek ravno. Napravi 12 do 15 ponavljanja na obje strane. Peterson je također podijelio i vježbu kojom Jennifer oblikuje cijelo tijelo. Ovakav trening ima učinak na tvoje ruke, trup, noge i stražnjicu.

2. Stani ravno, sa stopalima u širini bokova, držeći po jedan uteg od 1 ili 2 kg u svakoj ruci.
Laktove savij pod 90 stupnjeva, a dlanovi neka budu usmjereni naprijed. Napravi čučanj, i pri povratku tijelo rotiraj ulijevo tako da ti se desna peta odvoji od poda. U isto vrijeme podigni utege iznad glave. Ponovi na desno.Napravi 3 seta po 16 ponavljanja.

Osim ovih, J.Lo radi i kardio vježbe, a najčešće koristi spravu za veslanje. To se pokazalo kao odličan izbor, jer pri veslanju moraš koristiti sve mišiće.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.