Američki glumac otkrio koliko je kalorija unosio u danu za ulogu bodybuildera

Foto: EPA

2023. će biti paklena godina za Jonathana Majorsa. Osim što će se suprotstaviti Michaelu B. Jordanu u nastavku filma Creed III, debitirat će na velikom platnu kao superzlikovac Kang Conqueror. Obje uloge zahtijevale su nevjerojatno puno treniranja, ali glumčeva najdramatičnija transformacija je ona za film Magazine Dreams, gdje glumi problematičnog bodybuildera koji postaje autodestruktivno opsjednut s postizanjem tjelesnog savršenstva.

U nedavnom intervjuu za Variety, Majors je podijelio neke detalje rigoroznog režima prehrane i rutine vježbanja kojih se držao dok se pripremao za ulogu.

"Visok sam 1.83 metra i imam 75 kilograma. Kako bi još narastao, morao sam jesti onoliko proteina koliko težim. Unosio sam 6100 kalorija dnevno oko četiri mjeseca", rekao je.

"Normalni bodybuilder vježba dva puta dnevno. Glumim Killiana Maddoxa pa sam trenirao po dva sata dva puta dnevno. U međuvremenu, jedeš šest puta dnevno. Puno piletine. Puno lososa", dodao je.

Majors se vratio samo jednom treningu dnevno i starom režimu prehrane otkako su ti zahtjevni projekti iza njega, ali i dalje koristi svaku priliku za vježbanje.

"Stvarno volim biti fizički aktivan. Volim planinariti i trčati", zaključio je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.