Anamarija Asanović u pola godine je skinula 13 kilograma zahvaljujući hit dijeti

Foto: Milan Sabic/PIXSELL

SPLITSKA dizajnerica Anamarija Asanović promijenila je prehranu i počela vježbati. Dobitna kombinacija urodila je plodom pa je u šest mjeseci skinula 13 kilograma i izgleda bolje nego ikad.

"Proces mršavljenja trajao je šest mjeseci, ako ne i dulje. Prvo sam to morala riješiti sama sa sobom u glavi, jer kad je to na mjestu, sve je lakše izvesti. Počela sam s povremenim postom u kojem osam sati u danu jedem, a tijekom preostalih 16 postim. Nekako sam taj ritam prilagodila sebi. Jela sam između 11 i 19 sati", ispričala je za časopis Story.

34-godišnjakinja je iz prehrane izbacila mliječne proizvode za koje je, kaže, uočila da joj ne odgovaraju. Na mršavljenje se odlučila kako bi se osjećala bolje i zdravije, a ne radi izgleda.

"Znala sam da će mi biti lakše kad se riješim suvišnih kilograma, u protivnom bih nastavila biti mrzovoljna", dodala je.

Tijekom osam sati pojede dva veća, konkretna obroka, a ostala tri uključuju orašaste plodove i voće. Ne brani si ni slatko, posebno čokoladu, ali pazi na količinu.

Osim što je prakticirala povremeni post, angažirala je trenera s kojim je radila kružni program.

"Kad god mogu, otplivam otprilike dva kilometra. Volim iskoristiti more i sve što ono daje", zaključila je u razgovoru za Story.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.