Bizarna kazna: Poznati snagator izgubio izazov pa morao popiti tuđi znoj

Foto: Instagram

IZAZOVI na treninzima su česta pojava, a mnogima i dodatna motivacija. No kazne za one koji izgube izazov ponekad su prilično bizarne i odvratne, pogotovo ako oni koji ih smišljaju imaju bujnu maštu.

Poznati snagator Eddie Hall, koji je 2017. godine pobijedio na natjecanju World’s Strongest Man, na svom YouTube kanalu objavio je izazov o kojem mnogi ne znaju što da misle. Pridružila su mu se braća Stoltman, Tom i Luke, koji su i sami slavni snagatori. Naime, Tom je dva puta osvojio naslov najjačeg Škota, dok je Luke istu titulu osvojio čak pet puta.

Izazov su započeli intenzivnim kardio treningom, a kada je vidio koliko se znoje, Hall je braći odlučio predložiti odvratan izazov. Njih su trojica skupljali vlastiti znoj u tri šalice, a onaj koji skupi najmanje znoja na kraju izazova mora popiti sav prikupljeni znoj. Da, dobro ste pročitali.

Hall je ovaj izazov nazvao "tri čovjeka, jedna šalica", a ako vas zanima tko je izgubio, provjerite u videu.

No postavlja se pitanje je li pijenje tuđeg znoja opasno.

Prema riječima stručnjaka iz International Hyperhidrosis Society, "ne bi vam se trebalo ništa dogoditi ako popijete malu količinu znoja" jer je ustvari riječ o kombinaciji vode i soli koje vaše tijelo izbacuje. Ono zbog čega se ustvari trebate zabrinuti su bakterije pa ostaje jedino nadati se da su ova trojica snagatora obavila tuširanje prije nego što su krenuli prikupljati vlastite izlučevine.

Savjet: Ako vas prijatelji pokušaju nagovoriti da za kaznu pijete znoj, razmislite o pronalasku novih prijatelja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.