Čega se prelijepa Rosie odriče zbog manekenske linije? Svega zabavnog, čini se

Foto: Instagram 

NARAVNO, govorimo o Rosie Huntington-Whiteley.
 
Prekrasna manekenka trenutno očekuje svoje prvo dijete sa zaručnikom Jasonom Stathamom, koji je poznat po tome da pazi što jede te redovito naporno vježba.
 
 
S druge strane, Rosie je poznata kao Victoria's Secret anđelica i jedna od najljepših žena današnjice, koja je također redovito trenirala prije drugog stanja, kako bi baš uvijek bila u formi, koju je njezin posao zahtijevao od nje.
 
 
U nedavnom intervjuu plavokosa anđelica tako je otkrila kako se uz puno treninga i dosta toga odriče, kada je u pitanju prehrana. Pitate se čega točno? Kako je sama priznala, njena prehrana ne uključuje mliječne proizvode, gluten, šećer i alkohol. Drugim riječima, ne uključuje ništa zabavno!
 
 
"Bilo je jako teško, i sada je teško, no jednom kada vidite rezultate, to je nešto genijalno. Ja sam se u potpunosti transformirala. Osjećam to na koži i u cijelom svom tijelu. Osjećam se dobro, snažno i prepuno energije", zaključila je.
 
 
No, s vremena na vrijeme, Rosie si priušti malo užitaka, a to obično uključuje posebne prigode i godišnje odmore, kada se osjeća potpuno opušteno. "No, ovakvi dani nisu pravilo, već iznimka. Sve ostale dane se strogo pridržavam svog jelovnika i ne mislim odustati od toga."
 
 
Budući da od svog tijela itekako dobro zarađuje, potpuno nam je jasno zašto.
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.