David i Victoria Beckham izazovom za parove dokazali su da je trening u dvoje hit

VICTORIA i David Beckham obožavaju vježbe snage, a sada su izveli i izazov za parove. Umirovljena nogometna legenda objavila je na Instagramu snimku u kojoj su na podu, u pozi planka, okrenuti jedno prema drugom. Između njih su postavljeni gumbi pa se utrkuju tko će ih dodirnuti prije dok svijetle, a kondicijski trening Bobby Rich nadgleda akciju.

“Neka igre počnu”, napisao je David u opisu.

Rich je bilježio rezultate pa na kraju otkrio da je jedan od njih dvoje (nije otkrio tko) uspio pogoditi 47 tipki koje su zasvijetlile, što je impresivno.

 

Victoria godinama ima intenzivnu rutinu vježbanja. Još 2017. rekla je za nizozemsko izdanje časopisa Vogue da svako jutro počinje trčanjem pet kilometara. 48-godišnja dizajnerica također vozi sobni bicikl. S Davidom je snimljena na treningu SoulCycle, a uhvaćena je i kako posjećuje plesni trening Tracy Anderson.

U posljednje vrijeme manje je usredotočena na kardio, a više na treninge snage. Diže utege pet ili šest dana u tjednu.

“Uvijek sam ih se bojala, ali ispostavilo se da ih volim”, otkrila je za časopis Grazia.

Bivša Spajsica u danu pojede tri ili četiri avokada, jer smatra da joj zbog toga koža izgleda zdravo. Dan počinje zelenim shakeom, koji sadrži jabuku, kivi, limun, špinat, brokulu i chia sjemenke. Prema The Telegraphu, ne konzumira sir i mlijeko.

“Uživam jesti zdravo. Očekujem puno od svog tijela. Nikad nisam bolesna”, dodala je za The Times.