Djeda sedmero unučadi mijenjaju za muškarca u tridesetima, ovo su njegove tajne

56-GODIŠNJI Andy Wilkinson često zbuni svoje sugovornike kada shvate da nije riječ o muškarcu u tridesetima. Naime, zbog fit izgleda mnogi mu ne bi dali te godine. 

“Znam da izgledam puno mlađe i da često misle da nemam više od 35. Prilaze mi žene u tridesetima, ponekad misle da sam dečko svojim kćerima, a to zna biti prilično sramotno. Mojim prijateljima je urnebesno kad izađemo pa ljude šokira činjenica da imam sedmero unučadi”, kaže Wilkinson za Daily Mail.

Njegovo troje djece, 37-godišnja Claire, 35-godišnji Lee i 33-godišnja Sarah, imaju djecu u dobi od šest do deset godina. S njima provodi puno vremena te tako i slobodne trenutke provodi aktivno.

Uvjeren je da svatko može postići takav izgled zdravim životnim stilom i izbjegavanjem stresa. 

“Pomaže i genetika, ali ne postoji tajna osim napornog rada i pomno planirane prehrane. Važno je kloniti se stresnih situacija. Ja imam mantru: ‘Sve će biti u redu.’ To zasad dobro funkcionira”, dodaje.

Spavanje u zamračenoj sobi, vježbanje barem tri puta tjedno te izbacivanje ugljikohidrata iz prehrane smatra ključnima za mladolik i fit izgled.

“Uvijek sam volio izgledati dobro, ali tek u tridesetima sam počeo obraćati pozornost na prehranu. Shvatio sam da proteinski shakeovi, pločice i dodaci nisu potrebni. Sve je u zdravoj prehrani, kontroli veličine porcija i smanjenju količine ugljikohidrata u jelovniku kako starite”, pojašnjava. 

Pije puno vode i tvrdi da tome duguje zdravu kožu. Ponekad popije čašu crnog vina, ali alkohola se uglavnom kloni. 

“Odmor i spavanje su također važni. Ne jedem kasno, uvijek sam u krevetu prije ponoći i nikad ne nosim mobitel u spavaću sobu. Za mene djeluje”, poručio je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.