Ella Dvornik otkrila koliko je kilograma izgubila u manje od dva mjeseca

ELLA Dvornik se tri mjeseca nakon rođenja drugog djeteta odlučila na potpunu transformaciju. Na Instagramu je pokrenula 60-dnevni fitness izazov gdje će pokušati motivirati druge na isto i prenijeti znanje koje i sama usvaja uz pomoć stručnjaka.

Pokazala je kakvo tijelo želi, a nije se ustručavala i otkrili s kakvim se komentarima svakodnevno suočava zbog želje za promjenom.

No, na Instagramu koji je otvorila isključivo za praćenje njezine fitness rutine je otkrila da sve ovo itekako ima smisla. Osim što je počela prakticirati zdravu prehranu i paziti koje namirnice koristi u pripremi obroka, već je vidljiv i pozitivan pomak na vagi.

"Polako ali sigurno. Kako vama ide?" pitala je blogerica u opisu fotografije na kojoj je vidljiv gubitak kilograma.

Sredinom travnja Ella je težila 64,6 kilograma, na kraju svibnja je vaga pokazala 61,8 kilograma, a sada Ella teži točno 61 kilogram.

"Ja sam u tjedan dana -2 kg. Izbacila sam sok, slatko, tjesteninu i kruh i ne jedem toliko koliko sam prije jela", pohvalila se jedna njezina pratiteljica.

"Ja u dva tjedna imam tri i pol kile manje", istaknula je druga.

Ipak, ima i onih koji nisu primijetili smanjenje tjelesne težine.

"U 2 i pol mjeseca 0 kg manje. Par centimetara manje ali ne koliko očekivano", pomalo razočarano je komentirala treća pratiteljica dok je još jedna od njih istaknula kako je ona čak i teža za jedan kilogram, ali se nada da su to mišići.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.