Evo kako najjači muškarci na svijetu uspiju u danu pojesti 10 tisuća kalorija

BRIAN Shaw i Eddie Hall svakodnevno konzumiraju oko 10 tisuća kalorija. Ovi snagatori teže više od 150 kilograma i dižu teške utege, zbog čega su se nekoliko puta okitili laskavom titulom najjačih muškaraca na svijetu. Vježbaju tri sata u danu, a svaki dan im je izazov.

“Kad ujutro ustanem, najvažnije je da brzo nešto pojedem. To su najčešće jaja, njih šest do osam. Uz njih pojedem dvije do tri šalice kuhane riže i sok od naranče sa špinatom”, otkrio je Shaw za Men’s Health.

Drugi obrok mu je ribeye steak uz dvije do tri šalice riže, a treći je identičan uz jedan veliki slatki krumpir. U četvrtom obroku batat mijenja mrkvom.

Kad mu se sinovi vrate iz škole, podijele ribeye steak i rižu. Onda odlazi na trosatni trening i pije shake koji se sastoji od ugljikohidrata i proteina. Kad završi s treningom, ispija još jedan shake. 

Dan završava steakom, rižom, batatom i komadom torte od sira.

S druge strane, Eddie Hall zbog zdravlja je smršavio 38 kilograma. Dan počinje litrom vode, a onda slijedi doručak koji se sastoji od četiri jaja, slanine, kobasica, tosta, graha i rajčica. 

“Nakon toga pijem sok od brusnice kojom ispirem toksine iz tijela”, izjavio je.

Drugi doručak mu je zdjelica zobene kaše i četiri do pet komada voća kao što su jabuke, kruške ili šljive. 

U teretani poseže za sokom od brusnice i proteinskim grickalicama. Poslije ispija litru proteinskog shakea s mlijekom.

Ručak mu se sastoji od steaka, tjestenine, povrća i torte od sira. Oko 15 sati pojede burger, jabuke i banane. Kad djecu pokupi iz škole, s njima ponekad pojede pileće odreske, a onda se ponovno vraća steaku, tjestenini, riži i voću.

Večera je opet komad mesa uz ugljikohidrate i tortu od sira. Prije odlaska u krevet ispija još jedan shake i pojede energetsku pločicu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.