Fitness guruica pokazala trbušnjake i poslala poruku kritičarima

JEDNA od zvijezdi reality showa Real Housewives of Orange County, Tamra Judge, u boljoj je formi u 52. godini nego ikad prije.

Na Instagramu je objavila fotografiju u crnom kompletu za vježbanje, a uz nju je pripremila i posebnu poruku za sve kritičare.

„Današnje vrijeme me natjeralo da još jače krenem s utezima! Pripremimo se za ovo ljeto!“ napisala je i dodala da njezini trbušnjaci možda izgledaju malo drugačije, ali da to nije zbog fotošopiranja fotografije.

„Samo za sve ljubomorne hejtere, imala sam hitnu operaciju kile pa mi rez ide točno preko pupka i zato mi trbušnjaci izgledaju deformirano“, pojasnila je.

U intervjuu za časopis Bravo 2016. godine ova fitness guruica je izjavila da je bila kod kuće kada je osjetila neizdrživu bol u trbuhu. Nazvala je Hitnu pomoć i, nakon što su ju odvezli u bolnicu, konstatirali su da ima epigastričnu kilu. One se javljaju u središnjoj liniji između pupka i grudne kosti u području bijele linije, a jedini način da se saniraju je kirurški zahvat.

Nakon operacije Tamra je u nekoliko navrata dobila negativne komentare na izgled svog trbuha i ožiljka koji ima, no nikad se nije pokolebala oko izgleda svog tijela. U jednom intervjuu je čak izjavila: „Znam da imam grozan ožiljak i da mi pupak izgleda čudno, no uspjeli su mi spasiti crijeva i unutarnje organe, a to je jedino bitno.“

Mnogo obožavatelja stalo je u obranu omiljene reality zvijezde pa je jedna pratiteljica napisala: “Neki ljudi su toliko bezobrazni. Ja mislim da izgledaš odlično!“ a drugi pratitelj je dodao: „Ne vidim ništa deformirano na ovom tijelu, izgledaš savršeno.“

Mnogi su napisali da ih izgled ove 52-godišnjakinje inspirira i motivira da rade na sebi.

„Jesi li sigurna da imaš 52, a ne 22 godine?“ upitala je treća obožavateljica, a četvrta je zaključila: „Daješ mi nadu da ću kada ostarim moći izgledati ovako dobro kao i ti.“

Evidentno je da ova fitnes entuzijastica nije dopustila da ju problemi s trbuhom zaustave u treninzima. Tamra i njezin suprug Eddie vlasnici su privatnog trening studija koji se zove CUT Fitness i nalazi se u Kaliforniji. Tamra svaku priliku koju dobije iskoristi za odlazak u teretanu, a njezin suprug, koji joj je i osobni trener, brine se da vježba pravilno i sigurno.

U srpnju je Tamra objavila video vježbe za noge koju je odradila u CUT-u.

„Vježbanje srijedom, sat vremena bicikla pa sat vremena vježbi za noge i stražnjicu“, napisala je.

Kada su ju u showu neke mlađe kolegice prozvale „gerijatrijom“, Tamra je objavila svoju fotografiju u bikiniju uz opis: „Za sve nas stare gerijatričare.“

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.