Fitness trenerica pokazala tijelo 12 tjedana nakon porođaja: Dajte si vremena

Foto: Instagram

INFLUENCERICA Emily Skye zna da su za obnovu tijela nakon porođaja potrebni naporan rad i dovoljno strpljenja.

Naime, ova australska kondicijska trenerica rodila je drugo dijete, sina Izaaca, prije 12 tjedana, a kako se vraća u teretanu, jedna od prvih stavki na dnevnom redu je popravljanje njezinog držanja. S obožavateljima je na Instagramu podijelila nekoliko savjeta za jačanje mišića trupa, zajedno s iskrenom videosnimkom svog tijela kako bi njezini pratitelji shvatili da je čak i trenericama potrebno određeno vrijeme da se vrate u formu.

"Osim vježbi za zdjelicu i jezgru, vjerujem da je zaista važno uvući i trbuh dok stojite i šećete - posebno kako biste leđima osigurali potporu dok nosite bebu", istaknula je.

"Nakon što sam rodila prvu bebu, Miju, trebalo je gotovo godinu dana da se moje tijelo vrati u stanje u kojem je bilo prije djeteta, a i dalje mi je bilo teško držati trbuh ravnim prije nego što sam zatrudnjela s Izaacom", rekla je.

Prema njoj, najvažnije je obratiti pažnju na držanje tijela.

"Zaista radite na tome da stojite uspravno s uvučenim trbuhom, gurnutim ramenima prema iza, prsima prema gore i leđima ravno", objasnila je te istaknula da je za promjene potrebno vrijeme, ali i trud.

Unatoč nesavršenostima, Skye kaže da svoje tijelo voli više nego ikad.

"Nikad u životu nisam više voljela svoje tijelo i umjesto da ga kritiziram i ističem svaku malu takozvanu manu (što sam radila većinu vremena tijekom svojih mlađih godina), plakala sam od sreće i zahvalnosti", opisala je nedavno svoju reakciju nakon što je prvi put vidjela vlastiti odraz u ogledalu, piše People.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.