Fitness trenerica u godinu dana skinula je 50 kilograma i zaljubila se u bodybuilding

LAURA Micetich kao dijete je dobila nadimak Iron Giantess jer je bila viša i veća od svojih vršnjaka. 

"Drugi su mislili da je to kompliment, ali meni je bio najgori nadimak na svijetu", rekla je. 

U novoj epizodi showa Brand New Me, Laura je ispričala kako ju je nisko samopoštovanje dovelo do prejedanja, zbog čega je u najtežoj fazi imala 145 kilograma.

"Isključila bih mozak i trpala u sebe koliko god sam mogla. Išla sam do točke kad sam mislila da više ne mogu otvoriti usta. Onda sam ipak nakon 20 do 30 minuta posezala za hranom i dovršavala sve što sam načela", kaže. 

Kad je shvatila da mora stati s tim nezdravim navikama, Laura je počela vježbati kod kuće. Slijedila je savjete koje je nalazila na YouTubeu.

"Dala sam si obećanje da ću do kraja tjedna ili mjeseca moći odraditi cijeli trening bez odmora. Kad sam u tome uspjela, odšetala sam do teretane u kampusu i zaljubila se u bodybuilding", prisjeća se. 

Iako joj je u početku bilo neugodno vježbati pred drugima, ubrzo je uočila da je snažnija. Vježbala je šest dana u tjednu. 90 minuta je dizala utege, 20 minuta radila kardio. U godinu dana takvog režima skinula je 50 kilograma i sada održava željenu težinu od 80 kilograma. 

Laura je shvatila da je obožava fitness pa je odlučila slijediti svoje snove i pretvoriti to u karijeru. Koristi svoje iskustvo kako bi pomogla drugima da ostvare ciljeve. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.