Glumica koja u 52. plijeni pažnju izgledom otkrila što sve pojede u danu

Foto: EPA

KELLY Ripa ozbiljno je zagrizla za fitness i zdravu prehranu, a dokaz tomu je njezina fit linija. Iako ima 51 godinu, njezino snažno tijelo posramilo bi i upola mlađe žene, a to može zahvaliti aktivnom načinu života u kombinaciji sa zdravom prehranom.

"Jedem puno povrća, puno proteina, ali uopće ne razmišljam o tome. Tajna je u tome da ne jedete previše gluposti", rekla je za Yahoo Beauty.

Upravo je to formula uspjeha. Ripa si dozvoljava sve, ali u razumnim količinama. Ne brani si slatkiše, koje obožava, ali vodi računa o tome da ne pretjeruje.

Doručak

Ripa dan počinje čašom vode, kojoj dodaje žlicu praha od spiruline, špinata i kelja. 

"To alkalizira probavni sustav", pojasnila je za Harper's Bazaar.

Glumica se godinama pridržava načela alkalne dijete, ali potrebno je provesti još istraživanja kako bi se utvrdilo jesu li ovakvi dodaci bolji od obične vode.

Zatim popije kavu u koju dodaje malo ghee maslaca, a nakon prvog snimanja poseže za kašom u koju dodaje zelenu jabuku, dvije žlice maslaca od badema i žličicu cimeta.

Ručak

Salata je najomiljeniji ručak i ove zvijezde. Voli kad se u njoj nalaze avokado te orašasti plodovi. 

"Pojedem pinjole, sjemenke bundeve, orahe ili indijske oraščiće. Ovisi o danu. Tost s avokadom obično pojedem uz svaki obrok, nekad na vrh dodam i pečeno jaje", ispričala je.

Večera

A za večeru se počasti manjom verzijom salate koju pojede za ručak te povrćem sa žara i tofuom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.