Hilary Duff pozirala gola za naslovnicu i otkrila tajne svoje nevjerojatne forme

Foto: Profimedia

SVESTRANA holivudska glumica Hilary Duff je u nevjerojatnoj formi. Ako je suditi po nedavnoj naslovnici izdanja Women's Healtha, Duff osvaja svojom linijom s 34 godine, a poznati su i detalji o navikama koje je prigrlila da bi dospjela u tako dobru formu.

Duff je na svom Instagramu podijelila golišave fotke sa snimanja spomenute naslovnice i zaradila goleme izljeve oduševljenja i podrške od mnogobrojnih pratitelja. Sve što je imala na sebi su osmijeh pun samopouzdanja, naušnice i nekoliko tetovaža.

U objavi je priznala da je bila prestravljena izazovom snimanja golišavih fotki, ali i da se osjećala potpuno ranjivo i moćno u isto vrijeme, zahvalno na podršci i oduševljeno iskustvom.

Za Women's Health je otkrila: "Ponosna sam na svoje tijelo. Ponosna sam što mi je rodilo troje djece. Došla sam do mjesta gdje sam u miru s promjenama kroz koje je moje tijelo prošlo."

Ona služi kao inspiracija svima, izjavivši da je potrebno puno truda da bi se tijelo dovelo u formu i da bi se postigao najbolji mogući izgled. "Postoje njega lica i botoks i uređivanje kose i pramenovi, obrve i nadogradnja trepavica... Ali želim raditi na unutrašnjosti. To je najvažniji dio sustava."

Njezini treninzi sastojali su se od dizanja utega, treninga snage i pokreta stabilnosti

Uz pretrpan ritam života, održavajući glumačku karijeru i troje djece, fascinantno je vidjeti što je postigla. Vježbala je četiri dana u tjednu. Njezine seanse s trenerom Dominicom Leederom uključivale su dizanje utega, trening snage i vježbe stabilnosti.

Neki treninzi bili su usredotočeni na čučnjeve s utezima i rad s loptom za ravnotežu. Drugi su se bazirali na jednonožnom veslanju u pretklonu. Također je radila eksplozivne kardio seanse u trajanju od 30 sekundi, uz istezanje i Theragun masaže.

Kad bi uzela lagani odmor od treninga, igrala bi tenis ili planinarila. "Bolje sam spavala, osjećala sam se bolje", rekla je, potvrdivši i da je istinski uživala u raznim programima koje je radila s Leederom.

Jela je često sushi, a ustajala bi u 7:30 ujutro. Što se tiče njezina vremena za opuštanje, Duff bi se uvukla u pidžamu kad djeca odu na spavanje, naglasivši da uživa u dodiru meke tkanine na koži nakon napornog dana.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.