Hilary Swank je s 48 godina fit trudnica. Evo kojim aktivnostima to može zahvaliti

Foto: EPA

HILARY SWANK objavila je da je trudna. S 48 godina čeka blizance, a za Good Morning America o svojoj trudnoći kaže: "Ovo je nešto što sam dugo željela! Ne mogu vjerovati da ću biti mama!"

Dvostruka dobitnica Oscara u zavidnoj je formi i u drugom stanju blista. Nema sumnje da je redovito bavljenje tjelesnom aktivnošću itekako doprinijelo njezinom izgledu. Pa čime se točno bavi Djevojka od milijun dolara?

Za početak, Swank je prilično vješta u penjanju po stijenama i vožnji kajaka. Prava je avanturistica koja svoje zdrave fitness navike dijeli i putem Instagrama. Petkom objavljuje sadržaj koji je dio njezine serije #FitnessFriday, pa je tako pokazala i da diže utege.

Odrasla je na sjeverozapadu SAD-a pa planinarenje smatra opuštanjem.

"Tako opuštam misli. Volim šetati šumama i gdje god se nalazim, pokušavam naći mjesto na kojem mogu osjetiti miris drveća, cvijeća, kore, mahovine i kiše. To mi je jedna od najvećih radosti", rekla je za Condé Nast Traveller.

A kada ne može boraviti u prirodi, odlučuje se za trening otpora koji joj pomaže da ostane fleksibilna ili power pilates.

"Odrasla sam baveći se sportom, tako da je za mene vježba poput pletenja kose. Bila sam gimnastičarka, plivačica, igrala sam košarku. Ali plivanje je zaista bilo moja stvar", kaže.

Na kraju, svjesna je da dio rezultata može zahvaliti i sjajnim genima.

"Pokušavam raditi sve što mogu, ali mislim da zaista imam odlične gene", zaključila je buduća mama.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.