Hvali se isklesanim tijelom: Gospodin Savršeni skinuo majicu pa otkrio fitness viziju

SVI koji su pratili televizijski show Gospodin Savršeni znaju da je u drugoj sezoni showa vatrogasac Mijo Matić tražio izabranicu svog srca. Iako na kraju nije uspio u naumu, gledatelji su ga zapamtili kao osobu predanu fitnessu i treningu te održavanju vlastitog tijela. 

Nedavno je Mijo i na Instagramu progovorio o svojem odnosu prema fitnessu i objasnio da koliko god ga volio, nikad nije dopustio da ga želja za treninzima i vježbanjem obuzme.

"Ne zanimaju me gotove stvari, već kako se to odvija unutar mene/pojedinca. Nisam razmišljao na način da želim biti na naslovnici ili ostvariti sportski uspjeh. Tome nisam pridavao veliku pozornost niti značaj", napisao je Mijo na početku objave i dodao da je ipak ostvario navedene stvari, ali samo kao posljedicu svoje vizije. 

"Identificirati se s nečim takvim za mene je bila čista dječja fora. Toliko sam daleko išao da se nisam htio poistovjećivati s tijelom niti unositi fiktivne i imaginarne vrijednosti iz fitnessa o kojima pišem, a kamoli financijski ovisiti isključivo o fitness sceni", nastavio je Mijo i objasnio da bi time izgubio kvalitetu života i slobodu u svakom smislu, kojima teži.

Na kraju je zaključio rečenicom: "Izgledanje je za druge, postojanje je za sebe. Nauči razliku!"

Matić često objavljuje postove vezane za fitness ili zdravu prehranu, a nedavno je objavio i video u kojem je objasnio kako je održavao kondiciju tijekom snimanja showa.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.