Indirin suprug kao od šale nogama diže dvojicu muškaraca: "Iz koje je on galaksije?"

PJEVAČICA Indira Levak i njezin suprug Miroslav su veliki zaljubljenici u vježbanje i zdrav život. Štoviše, u svom domu su napravili i privatnu teretanu, a mnoge od tih sprava je osmislio i napravio upravo Miroslav.

No Indira je svojom posljednjom objavom na Instagramu potvrdila da njezinom suprugu još uvijek nije ponestalo ideja, ali i da je u zavidnoj kondiciji.

"Svaka sprava prije nego izađe van se mora testirati", rekao je on na početku impresivne snimke na kojoj snagom nogu prvo podiže jednog muškarca, a potom dvojicu.

"Iz koje galaksije ovaj Mirek?" našalila se jedna od pratiteljica koja je izrazila želju i da "naruči jednog takvog".

Komplimenata na račun njegovog rada, ali i kondicije, nije nedostajalo, a pjevačica nije skrivala koliko je ponosna na svog supruga.

"Bravo za muža koji je pravi znalac... Ljudi moji pa treba znati osmisliti i proizvesti spravu za vježbanje", pohvalila ga je Indira.

Podsjetimo, ovaj ljubavni i fitness par je još početkom izolacije otkrio kako izgleda njihov trening kod kuće te su pozvali i druge da im se pridruže. Također, da nema posustajanja kada je vježbanje u pitanju, Indira je potvrdila i objavom u kojoj je otkrila kakav trening mora odraditi ako se počasti samo jednim burekom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.