Influencerica tvrdi da je zbog čudnog obroka koji je jela svaki dan skinula 36 kila

Screenshot: TikTok

INFLUENCERICA Tiffany Magee kaže da je skinula 36 kilograma nakon što je počela konzumirati jedno te isto jelo koje se sastoji od pileće kobasice, raznog hrskavog povrća, svježeg sira i senfa.

Magee je težila 104 kilograma i tvrdi da transformaciju duguje bizarnom obroku, o kojem je snimila nekoliko videa, i koji joj je na TikToku donio više od 600.000 pratitelja.

U jednom od videa, pregledanom 3.3 milijuna puta, sjedi u automobilu s unaprijed pripremljenim ručkom. Žvače hranu i objašnjava što se nalazi na njezinom meniju. "Današnji ručak je pileća kobasica sa senfom, sirova prokulica, kiseli krastavac, rotkvice, svježi sir…"

@tiffanyymagee Which has the best crunch? #lunch #weightloss #eatlunchwithme #mustard #applesausage #veggieswithmustard #asmr #crunchy #crunchylunch #healthyrecipes #healthylifestyle #chickensausage #applechickensausage #mukbang ♬ original sound - TiffanyElizabeth | Weight Loss

U nekoliko drugih videa jede sličnu ili istu kombinaciju. Osim ovog jela, u danu bi pojela i doručak, koji se sastoji od kuhanih jaja, svježeg sira i senfa.

Zašto senf?

Mnogi ne znaju da je senf jedan od najzdravijih začinskih namaza. Ne sadrži dodani šećer i bogat je antioksidansima. Kurkuma, koja je sastojak senfa, moćno je sredstvo za borbu protiv raka i Alzheimerove bolesti. Prema Sveučilištu Penn State, hrana začinjena gorušicom ubrzava metabolizam 30 minuta nakon konzumacije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.