Izgubila 90 kilograma i otkrila predivan razlog zašto odbija ukloniti višak kože

Foto: Instagram

TIJEKOM prošle godine Becca Scheer izgubila je nevjerojatnih 90 kilograma, što je posljedica kombinacije dijete s niskim udjelom ugljikohidrata, odnosno ketogene dijete, i povremenog posta. Kako bi drugima svojim primjerom pokazala da je moguće ostvariti sve što zamislite, ali i da bi ih navela na razmišljanje o mijenjaju vlastitih navika, pokrenula je Instagram profil na kojem dijeli vlastito iskustvo.

Tako je nedavno objavila fotografiju na kojoj je jasno da se i ona bori s problemom s kojim se susreće većina ljudi koja naglo izgubi velik broj kilograma - viškom kože. Tada je otkrila i kako je već bila dogovorila operaciju uklanjanja viška kože, ali i zašto se u posljednji trenutak predomislila.

Napisala je da višak kože ima doslovno po cijelom tijelu: na rukama, trbuhu, leđima, bedrima, stražnjici, grudima, pa čak i na vratu. Ipak, ne želi ga se riješiti, i to zbog odličnog razloga.

"Ljudi, ova koža uopće ne izgleda loše. Izgledam puno bolje nego što sam prije izgledala i žao mi je, ali sada se osjećam nevjerojatno seksi", objasnila je te dodala kako svoje novootkriveno samopouzdanje vjerojatno može zahvaliti isključivo činjenici da uz sebe ima čovjeka koji voli svaki centimetar njenog tijela.

Ipak, istaknula je da joj nije namjera omalovažavati ljude koji se odluče na uklanjanje viška kože jer i sama ne može garantirati da u budućnosti neće promijeniti svoje mišljenje i ipak se odlučiti na operaciju.

U ovoj iskrenoj objavi nije zaboravila zahvaliti svom suprugu na podršci te je svima poručila da trebaju naučiti "voljeti tuđu dušu, a ne samo tijelo".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.