Jean-Claude Van Damme isklesanim tijelom posramljuje druge i u šezdesetoj

BELGIJSKI glumac i majstor borilačkih vještina Jean-Claude Van Damme poznat je i po nadimku Mišići iz Brisela (The Muscles from Brussels) i nije pretjerano teško zaključiti zašto nosi baš taj nadimak.

U nedavnoj objavi na Instagramu Van Damme je svojim obožavateljima pokazao bicepse i izazvao lavinu komentara. Već na prvi pogled je vidljivo da Van Damme ne izgleda kao većina šezdesetogodišnjaka. Njegov izgled bi bio prikladniji za osobu koja je dvostruko mlađa.

Na crno-bijeloj fotografiji Van Damme pokazuje mišiće u teretani, a više obožavatelja je u komentarima ispod fotografije napisalo da im je poznati glumac inspiracija i uzor.

U prosincu 2017. godine glumac je za časopis Men's Health podijelio kako izgleda njegov prosječni trening i komentirao izazove s kojima se susreće dok pokušava zadržati isti fizički izgled bez obzira na godine.

"Počeo sam trenirati kada sam bio vrlo mlad. Uvijek sam volio treninge za fleksibilnost i oni su mi pomogli da mi mišići ostanu elastični. Isto tako, imam dobre gene od svojih roditelja, a DNK je iznimno važan. Koža mojih roditelja je besprijekorna", rekao je tada Van Damme.

Ti elastični mišići su mu dobro služili godinama pa je tada ustvrdio i da bez problema još uvijek može napraviti špagu. A ako je suditi po posljednjoj fotografiji, vjerojatno to može i danas.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.