Jedna od najljepših holivudskih glumica pokazala čemu duguje tijelo iz snova

Foto: Profimedia

KATE Beckinsale poznata je zaljubljenica u fitness, a osim što je redovito možete susresti u teretani, obožavateljica je i joge, koju trenira kod kuće. Pritom joj pomaže mačak Clive.

"Mačja joga? Sviđa mi se", "Uravnoteženost i zabava", "Maca Superman", komentirali su obožavatelji slavne glumice uz videe u kojima je pokazala kako izgleda kada joj se na satu joge pridruži ljubimac.

 

Mačja joga postoji već neko vrijeme. Sklonište za životinje u Denveru ima i satove joge s mačkama na prostirkama. A snimka Kate Beckinsale samo je dokaz koliko bavljenje jogom uz pahuljaste prijatelje može biti zabavno.

Joga inače ima brojne dobrobiti kada se redovito trenira. Daje energiju, poboljšava ravnotežu, snagu i fleksibilnost, ublažava simptome artritisa i izvrsna je za zdravlje srca. Također je prirodni način ublažavanja stresa, a poboljšava i kvalitetu sna te podiže raspoloženje.

American College of Physicians predlaže jogu kada patite od kronične boli u donjem dijelu leđa, što znači da terapeutski djeluje na bolove u leđima.