Jedna od najsexy žena na svijetu otkrila detalje borbe s bulimijom

Foto: Instagram

ONA je jedna od najzgodnijih žena u svijetu šoubiznisa.

I iako ima 37 godina, pjevačica i glumica Nicole Scherzinger ima i jedno od najpoželjnijih tijela u svijetu šoubiznisa, na kojem joj zavide i mlađe žene.
 
 
Ljepotica je nedavno pozirala kao plavuša za slavni Cosmopolitan, gdje je progovorila o borbi s bulimijom koju je dugo skrivala od javnosti. "Imala sam samo 14 godina te sam trčala noću kako bih imala uža bedra", iskreno je priznala.
 
 
Priznala je i kako ju je bolest zarobila te joj ukrala sreću, samopouzdanje i uspomene. "Danas znam kako cijeniti svoje tijelo. Uvijek sam bila vrlo kritična prema sebi, zbog čega sam sa samo 14 godina trčala usred noći kako bih bila što tanja jer sam mislila da moja bedra moraju izgledati na određeni način."
 
Nicole je karijeru započela u bendu The Pussycat Dolls, a cure su bile poznate po razgolićenim tijelima i seksi nastupima, a u vrijeme najveće popularnosti Nicole se najviše borila s problemom prihvaćanja same sebe.
 
 
"Imala sam puno obožavatelja i nisam htjela izlaziti s ovom pričom javno, bilo me sram. No kada sam to napokon napravila, shvatila sam koliko sam ljudi pomogla", nastavila je Nicole i zaključila.
 
 
"Počnite više prihvaćati sebe. Nemojte biti tako strogi prema sebi i volite svoje obline. Svaka žena ima dobre i loše dane. Ponekad se ustanem usred noći i jedem lošu hranu, no ono što mi pomaže u tim lošim danima svakako je vježbanje. Ne morate dugo i intenzivno vježbati da biste se osjećali bolje i pozitivnije. Samo pronađite balans."
 
 
Apsolutno se slažemo!