Kako u 2020. izgubiti 20 kilograma? Djevojka otkrila kako je njoj to uspjelo

DJEVOJKA iz Australije u 18 mjeseci nevjerojatno je transformirala tijelo. U 18 mjeseci riješila se 20 kilograma, a u tome joj je, tvrdi, pomogla kava. 

Rita Kaminski svoju uspješnu priču dokumentirala je na YouTubeu. Sve je počelo kad je u noći proslave 21. rođendana ozlijedila stopalo. Nije mogla hodati četiri mjeseca, a to je rezultiralo značajnim povećanjem tjelesne težine. Vitka djevojka stala je na vagu koja je pokazala da ima 83 kilograma. 

“Nikad nisam bila toliko teška, nisam mogla vjerovati. Čim sam se oporavila, krenula sam u teretanu četiri do pet dana u tjednu. Dizala sam utege i trčala po cijele dane zbog poslovnih obveza”, ispričala je 24-godišnja Rita.

Veličinu porcija nije smanjila, ali je junk food zamijenila zdravijim opcijama.

“Brojala sam makronutrijente i vagala hranu. U roku od godinu dana skinula sam tri kilograma. Nisam znala što napraviti”, dodaje. 

Počela se fokusirati na kalorijski deficit, odnosno cilj joj je bio sagorjeti više kalorija nego što ih unosi. 

“Upitala sam samu sebe mogu li smršavjeti ako promijenim prehranu umjesto da toliko treniram. Porcije sam prepolovila, a za užinu jela samo voće. Počela sam piti više kave jer sam shvatila da mi taj napitak ubija glad”, pojašnjava.

Počela se truditi dovoljno spavati i tako ubrzati proces mršavljenja. Dodala je 30-minutne HIIT treninge prije vježbi mrtvog dizanja i čučnjeva. U roku od nekoliko tjedana uočila je promjenu. 18 mjeseci kasnije, vaga je pokazala da ima 65 kilograma. 

“Jela sam samo kad sam doista bila gladna. Slagala sam manje porcije, posebno za večeru. Bila sam dosljedna i na svaku želju za štetnim namirnicama, odlučno govorila ne. To se pokazalo uspješnim”, zaključila je.

Sada ima pred sobom novi cilj. Želi skinuti još dva kilograma, a to planira ostvariti zdravom prehranom, redovitim treniranjem i povremenim poslasticama koje si dopušta s vremena na vrijeme. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.