Khloe Kardashian na udaru zbog shakea za mršavljenje: "Budi pametnija od ovoga"

Foto: Instagram

BRITANSKA glumica i voditeljica Jameela Jamil okomila se na reality zvijezdu Khloe Kardashian koja, poput vlastite sestre Kim Kardashian, reklamira shakeove za mršavljenje.

Naime, Khloe je na Instagramu nedavno objavila sponzoriranu objavu na kojoj pozira golog trbuha u grudnjaku i trapericama te napisala: "Sviđa mi se kako mi trbuh sada izgleda."

To je razbjesnilo Jamil koja je komentirala objavu.

"Ako si previše neodgovorna da: a) prihvatiš činjenicu da imaš osobnog trenera, nutricionista, vjerojatno kuhara i kirurga za estetske zahvate, a ne pomoć proizvoda s laksativnim učinkom i b) kažeš im nuspojave ovog proizvoda koji nije prihvatila Agencija za kontrolu lijekova poput grčeva, boli u trbuhu, proljeva i dehidracije; onda to moram učiniti ja. Grozno je da te ova industrija maltretirala dok nisi postala fiksirana na svoj izgled. To je krivnja medija. Nemoj povrijediti druge djevojke kao što su vrijeđali tebe. Pametna si žena, budi pametnija od ovoga."

Nakon toga je na vlastitom profilu objavila fotografiju i napisala: "Čekajući da netko počne prodavati proizvode za mršavljenje tinejdžerima…"

Naravno, ovo nije prvi put da je Jamil prozvala Kardashianke zbog reklamiranja proizvoda za mršavljenje. U svibnju se okomila na Kim Kardashian koja je promovirala lizalice koje navodno pomažu pri mršavljenju.

"Imaš očajan i otrovan utjecaj na mlade djevojke. Ova obitelj u meni budi očaj zbog onoga na što svodi žene", poručila je.

Na društvenim mrežama je objavila i fotografiju na kojoj su ispisani kilogrami svake Kardashianke uz jasnu poruku: "Koga j***** briga koliko kilograma imaš?"

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.