Kim Kardashian u kupaćem kostimu pokazala kako izgleda nakon gubitka 7 kilograma

IAKO brze dijete često nisu pametan izbor jer ljudi koji ih slijede u kratkom roku vrate izgubljene kilograme, Kim Kardashian to se nije dogodilo. Reality zvijezda tri tjedna je bila na rigoroznoj dijeti kako bi se uvukla u legendarnu haljinu Marylin Monroe i zabljesnula na Met Gali. Mjesec i pol dana nakon tog glamuroznog modnog događaja pozirala je u kupaćem kostimu i dokazala da je i dalje fit.

Objavila je nekoliko fotografija s odmora na koji je otišla s dečkom Peteom Davidsonom te pozirala u crnom bikiniju i istaknula ravan trbuh. Usprkos dijeti, Kim je uspjela sačuvati obline koje su je proslavile.

Podsjetimo, Kim je naumila odjenuti haljinu Marilyn Monroe, ali ona joj nije odmah pristajala pa se podvrgnula novom režimu prehrane i vježbanja.

"Nosila sam odijelo za saunu dva puta dnevno, trčala na traci i potpuno izbacila sav šećer i ugljikohidrate, a jela samo povrće i proteine. Nisam se izgladnjivala, ali sam bila stroga", objasnila je.

U tri tjedna skinula je 7 kilograma, ali brojni stručnjaci upozorili su da je takav gubitak težine nerealan i težak za tijelo. Procjenjuje se da je sigurno gubiti pola kilograma do kilograma tjedno, a najbolje je skidati onoliko koliko možete, a da se ne ubijate od tjelovježbe ili izgladnjujete.