Kirurg pokazao kako izgleda doza hijaluronskog filera za povećanje usana

IAKO su fileri za lice i usne postali sve popularniji posljednjih godina, ljudi nisu uvijek upoznati sa stvarnim materijalom koji se ubrizgava u kožu. Stoga je jedan estetski tim iz Marine Del Rey u Kaliforniji podijelio video na TikToku koji pokazuje što točno sadrži jedna doza.

@aestheticmdr_ Who wants one🙋🏻‍♀️ #dermalfiller #lipfiller #naturalresults #medspa #selfcaretips #lipaugmentation #pa ♬ som original - luiza

Video je od trenutka objave skupio preko 11 milijuna pregleda. U razgovoru za Insider, dr. Luis Macias rekao je da se mnogi pacijenti brinu da je jedna doza filera prevelika količina i da bi mogla dodati previše volumena njihovim usnama.

Inspirirana tom zajedničkom brigom, asistentica liječnika Mona Seresht došla je na ideju da pokaže ljudima kako doza filera izgleda, rekao je Macias. Oni koriste filere s hijaluronskom kiselinom, koji su reverzibilni i mogu se koristiti i na usnama i na licu. Prema Maciasu, jedna šprica filera je prilično standardna količina bez obzira na to gdje se ubrizgava.

"Ubrizgavanje u obraze, jagodično područje i bradu obično zahtijeva jednu špricu sa svake strane", rekao je Macias. "Ali ako se radi na čeljusti, za to će ponekad biti potrebno četiri, pet ili šest šprica."

Kada je riječ o postojanosti, Macias je objasnio da su fileri napravljeni kako bi stvarali što prirodniji osjećaj u koži. "Vrlo je važno da nije tekućina, inače bi tekao posvuda i ne bi ostao tamo gdje želite", rekao je o filerima. "Njihova kemija je također takva da se više kreću i izgledaju prirodnije od čvrstih tekstura koje se ne bi nimalo pomicale."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.