Nakon što ju je muževa ljubavnica nazvala "debelom", skinula je 50 kg viška

Foto: Instagram

SVAKAKVA nas iskustva mogu motivirati da učinimo nešto dobro za sebe, a ponekad čak i tužne stvari postanu prava inspiracija. Kao primjerice ovoj ženi, kojoj je slomljeno srce donijelo nešto jako dobro u životu - uspjela je skinuti 50 kilograma viška i sada izgleda bolje nego ikada. A istodobno se riješila i gada koji ju je varao, zabavljao joj se iza leđa s drugim, zgodnijim ženama, čak i nakon što je rodila njihovo dijete zbog kojeg je u trudnoći natukla dodatne kilograme.    

No danas, manje od pola godine kasnije, mama Betsy Ayala ima zdravu bebicu i novu, predivnu liniju. 

"Ne mogu vam opisati u što mi se pretvorio život kada sam shvatila da me vara. S njim sam od svoje 17. godine. Sve sam posvetila našoj vezi, da bi na Facebooku otkrila poruke u kojima me njih dvoje nazivaju debelom, ružnom kravom. Doslovno sam se raspala od tuge", izjavila je medijima nakon što su otkrili njeno čudotvorno iskustvo i, priznajemo, predivan novi izgled.  

"Ja sam se stvarno trudila skinuti kilograme, biti ljepša i zgodnija, ali mi to jednostavno nije polazilo za rukom. Sve dok me gad nije ubio u pojam, ali onda sam se zarekla - sada ili nikada", ispričala je i dodala da se dugo vremena molila za neku promjenu u životu, za snagu kojom će moći sama učiniti nešto. Odlučila je živjeti prema motu "uzmi sve što ti život pruža", pa je tako zgrabila svoju priliku - da dokaže njemu, a prvenstveno sebi, da može izgledati atraktivno i biti puna samopouzdanja. I na koncu upoznati nekog boljeg od bivšeg supruga.  

Tako to biva kada se zainatite. A taj inat ne mora nužno doći samo zbog vaše želje da izgledate bolje, već da sami sebe smatrate boljom osobom.  

"Mučila sam se dok sam mršavjela. Plakala sam nakon napornog vježbanja, ali nisam dala da me to zaustavi. To je bila moja prilika. Učinila sam to zbog sebe i svoje kćeri. Ona zaslužuje imati mamu koja je ponosna i zadovoljna sobom."

Nju je možda mržnja nagnala na promjenu, ali tu je promjenu na koncu ipak uspjela ostvariti ne zbog mržnje, već zbog ljubavi prema sebi. I više joj ne pada na pamet vratiti se na staro.  

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.