Majka četverogodišnje djevojčice u godinu je dana postala uspješan fitness model

Foto: Instagram

23-GODIŠNJA Debi McKay u godinu je dana od vlasnice slastičarnice i kafića koja uživa u svom poslu postala uspješan fitness model. 

Debi, koja je oduvijek bila natjecateljskog i sportskog duha, osim u gimnastici i plesu, odlučila se okušati i u dizanju utega.

Bilo joj je potrebno svega šest tjedana treniranja da zauzme prvo mjesto na svom debitantskom natjecanju u rodnom Edinburghu. To je bio tek početak jer su nakon toga uslijedila natjecanja diljem Velike Britanije. 

"Počela sam zarađivati od nečega što je na početku bio samo hobi. Za svoje sam prvo natjecanje imala samo šest tjedana pripreme. Odlučila sam sudjelovati nekako više iz znatiželje. Sjećam se da sam bila toliko nervozna kad sam se uspela na pozornicu jer nisam mogla vjerovati da sam pobijedila", rekla je.

Kao i mnoge majke, Debi se htjela vratiti u formu nakon rođenja kćeri Ellie. No priznaje da joj je to bilo prilično teško, zbog čega je u jednom trenu postala i premršava.

"Nakon što sam rodila, htjela sam se vratiti u formu. Nije mi baš uspijevalo, no tek sam prošle godine počela shvaćati važnost zdrave i pravilne prehrane", ispričala je McKay.

"I Ellie je sretna zbog mene. Bila je jako uzbuđena kada sam s posljednjeg natjecanja donijela svoj mali trofej."

"Savjetujem vam: dajte sto posto od sebe i nemojte odustajati. Neće uvijek biti lako, ali s vremenom ćete steći potrebnu snagu. A kad prođete kroz sve teškoće i odlučite ne odustati, onda ćete znati da ste na pravom putu", poručila je. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.