Mark Wahlberg je planirao biti vegan 12 dana, sada je to njegov životni stil

MARK WAHLBERG poznat je po svom ekstremnom režimu tjelovježbe. Ustaje u 4 ujutro i cijeli dan posvećuje treninzima. Svaka uloga stavlja ga pred novi izazov po pitanju izgleda.

"Kad ne trebam biti u formi, jedem prženu hranu i pijem pivo. Kad moram smršavjeti, na tekućoj sam dijeti i preskačem uže 200 puta u danu", rekao je. 

Pet dana u tjednu trenira u svojoj kućnoj teretani. Vježbe koje izvodi traju 40 sekundi i onda se 20 sekundi odmara te kaže da to radi jer tako sagorijeva više kalorija i ubrzava srčani puls. Nije fan kardio vježbi, ali svjestan je da i njih mora izvoditi. 

"Ozbiljno shvaćam svoj posao i radim ono što se od mene traži. Odgovoran sam i pripremit ću se na način koji se od mene traži", otkrio je kad je upitan kako ostaje motiviran.

Kako prenosi Men’s Health, Wahlberg je posljednjih mjeseci najviše promijenio svoju prehranu. Umjesto da u danu jede sedam do osam obroka, koji se sastoje uglavnom od proteina, hrani se uglavnom namirnicama biljnog porijekla.

"Nisam se dobro osjećao i odlučio sam se na 12 dana okrenuti takvom obliku prehrane. To je bilo prije četiri mjeseca, a još uvijek slijedim isti režim", pojasnio je snagator. 

Ispija proteinske shakeove koje sprema od namirnica biljnog porijekla, a vikendom si priušti pokoji burger ili plodove mora.

"Otkrio sam humus. To nikad nisam jeo, a sad uživam", zaključio je. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.