Muškarac koji je 100 dana jeo samo u McDonald'su otkrio koliko je skinuo kilograma

Screenshot: TikTok

ZAHVALJUJUĆI prehrani baziranoj na prženim krumpirićima i hamburgerima, Kevin Maginnis je toplije dane dočekao 26.5 kilograma lakši. 57-godišnji muškarac se 21. veljače obvezao da će 100 dana jesti samo u McDonald'su te je njegova težina pala sa 108 na 81.5 kilograma.

Gostujući u Today Showu Maginnis je objasnio da je dio tajne njegovog uspjeha to što je svakim obrokom jeo samo polovicu ponuđene hrane i držao se vode umjesto gaziranih sokova. Također, nije konzumirao alkohol ni grickalice.

"Budući da sam jeo malo, uvijek sam bio gladan do sljedećeg obroka", izjavio je te je pozvao druge da prestanu izbjegavati određenu hranu i da se fokusiraju na veličinu porcija.

@bigmaccoaching Nothing but McDonalds for 100 days, 3 meals a day, cut in 1/2! #halfmaccoaching #portioncontrol #Mcdonalds #mcdonalds #100day #100dayweightloss #bigmaccoaching #transformativecoaching #nashvilleweightlosstransformation #weightlossjourney #weightloss #mcdonaldsweightloss #unsupersizeme #supersizeme #halfsizeme #1 ♬ The Final Countdown - Europe

"Postoji li zdravija hrana od one koju sam ja jeo? Apsolutno. Ali kad je riječ o smanjenju pretilosti, smanjite veličinu obroka", pozvao je.

Maginnis je napravio krvne pretrage i doznao da mu je pao kolesterol, kao i trigliceridi. Bio je u preddijabetičkoj fazi, a sada je i po pitanju razine šećera u krvi u zdravim granicama, tvrdi.

Njegova dijeta postala je viralna na TikToku i mnogi su pratili njegov napredak. Toliko je oduševila njegovu suprugu da ju je i ona odlučila isprobati pa se Kevinu priključila 40. dana njegovog izazova. Do 65. dana skinula je 8.5 kilograma.