Ne vjerujte svemu što vidite: Trenerica pokazala kako je lako lažirati transformaciju

GEORGINA Cox, osobna trenerica, postala je poznato ime na društvenim mrežama nakon što je u svojoj viralnoj objavi pokazala kako se može lažirati transformacije tijela. Tom prilikom je potaknula ljude da ne vjeruju svemu što vide na internetu.

Društveni mediji mogu biti prekrasan izvor inspiracije - bilo da se radi o putovanjima, kuhanju, modnom dizajnu ili održavanju kondicije. Ali trebali bismo biti oprezni i ne vjerovati u sve što vidimo na internetu jer stvarnost često izgleda puno drugačije od onoga na uređenim fotografijama ili snimkama. Upravo je to poanta koju je Cox istaknula u jednoj od svojih objava kojom je izazvala veliko zanimanje.

Objavila je video u kojem je otkrila koliko je lako lažirati fitness rezultate i tjelesne transformacije. Sve to koristeći određene kutove snimanja, odjevne predmete i tehnike osvjetljenja. Na snimci svoje tijelo "transformira" u samo nekoliko sekundi, povlačeći gaćice prema gore, zadržavajući dah i mijenjajući položaj ramena.

Priznala je da je prije i sama "padala" na naizgled nevjerojatne transformacije zbog kojih je bila razočarana vlastitim napretkom, a onda je spoznala istinu.

"Kad sam tek krenula u teretanu, pratila sam puno fitness profila zbog njihovih 'nevjerojatnih transformacija'. Vjerovala sam u SVAKU RIJEČ jer sam vjerovala da fotografije ne lažu. Ti profili, koji su me trebali motivirati, natjerali su me samo da preispitujem svoj naporan rad i rezultirali su time da STALNO uspoređujem svoj napredak s njihovim, očajnički pokušavajući postići ono što su oni postigli", napisala je.

U nastavku je opisala svoje osjećaje: "Možda ne vježbam dovoljno naporno. Možda bih trebala manje jesti. Možda bih trebala kupiti one dijetalne tablete. Godinama sam vjerovala da su te dvotjedne transformacije stvarne i uvijek su se povezivale s proizvodom koji im je pomogao da postignu takvu drastičnu promjenu."

No sada zna da je važno znati konzumirati sadržaj na internetu te da postoje brojni čimbenici koji mijenjaju nečiji izgled. Georgina je ohrabrila svoje sljedbenike da se usredotoče na vlastiti naporan rad i vježbanje te da se prestanu uspoređivati ​​s drugima - jer ono što vide možda čak i nije stvarno.

"Vaše fizičko i mentalno zdravlje zaslužuju VIŠE od brzog popravka, ne dopustite da vas itko uvjeri u suprotno", poručila im je.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.